reklama

Forum - GTA SAN ANDREAS - Gta SA Mp

Poziom: 16
Nowy dodano: 14.08.2009, 15:33 #1
Mam pewien problem z GTA SA MP. Nie mogę napisać o tym na forum, bo zostane zbanowany. Piszcie na moge gg: 606470. Z góry dziękuje za pomoc.
Poziom: 16
RAV dodano: 14.08.2009 15:52 #2
No to napisz tak, żebyś nie został zbanowany...
Poziom: 16
Nowy dodano: 14.08.2009 16:42 #3
Chyba tak się nie da  :| Chodzi poprostu o to, że nie mogę za Chiny odpalić MP. Ściągnąłem sa-mp-0.2X-u1_2-install, i gdy wchodze na server GTASite, komp zawiesza mi się. Widzę po lewo u góry ze mnie polączono, żeby wpisać /ip żeby uzyskac więcej info, że zostane wywalony z serva jeśli nie będę zarejestrowany na GTASite.net itd.... Kiedy tylko pojawi mi się napis: Vinnewood (czy jakos tak) gra calkowicie mi sie zawiesza...

Ps. Mam neostrade 640 Kbps. To wystarczy?

Dodane: Sierpień 14, 2009, 16:09:55 pm

Po dalsze info, proszę mi napisać na gg, ponieważ ominąłem tutaj jedną ważną rzecz. Jestem zawsze niewidoczny, więc piszcie wasze.
Poziom: 16
Terminator3 dodano: 14.08.2009 16:56 #4
jeśli nie chcesz pisać bo masz nieoryginalną wersje lub coś to powiem ci że to nieistotne bo sa:mp działa na każdej, ba częściej na kupnych nie działa niż na piratach

Cytat:

gdy wchodze na server GTASite, komp zawiesza mi się. Widzę po lewo u góry ze mnie polączono, żeby wpisać /ip żeby uzyskac więcej info, że zostane wywalony z serva jeśli nie będę zarejestrowany na GTASite.net itd...
możesz jaśniej?

jakieś mody masz? system operacyjny? wersja GTA (Gta San Andreas/readme/readme.txt)

może tu znajdziesz jakieś rozwiązanie: http://forum(...)=56051.0
Poziom: 16
Nowy dodano: 14.08.2009 17:04 #5
W readme pisało:  "ReadMe.txt  V1.00". Jedyne mody to Wyspa LOST LAND (i mam jakiś błąd, że nie moge na lotnisko wejść;/ Też komp mi się zawiesza ;/;/). Mam Windowsa XP Professional.



Dodane: Sierpień 14, 2009, 17:00:23 pm

Mody też próbowałem ściągać, ale żaden mi nie wychodził ;/  Najczęściej były to motorki czy samoloty... itp..
Poziom: 16
Terminator3 dodano: 14.08.2009 17:14 #6
Ta wyspa w maps? usuń ją
Poziom: 16
Nowy dodano: 14.08.2009 17:54 #7
Skasowałem - problem ten sam. Dodam że po resecie wyświetlił mi się komunikat o błędzie aplikacji Watch.exe.

Dodane: Sierpień 14, 2009, 17:29:33 pm

Nikt nie wie jak mi pomoc? ;( :(
Poziom: 16
Keth dodano: 14.08.2009 17:57 #8
Ściągnij wersję 0.2X bez update 1.
Poziom: 16
Nowy dodano: 14.08.2009 18:00 #9
SA-MP 0.2X Windows Server - chodzi o to? znalazlem to na http://www.sa-mp.com/download.php
Poziom: 16
Keth dodano: 14.08.2009 18:42 #10
Nie, chodzi o to: http://odsie(...)92.html.
Poziom: 16
Nowy dodano: 14.08.2009 18:54 #11
Teraz po uruchomieniu mam biały ekran, później biały ekran i pasek ładowania. Jak pasek ładowania dojdzie do połowy, to dostaje raport:

Exception At Address: 0x77F7E22A

Registers:
EAX: 0x00000020EBX: 0x00B71848ECX: 0x7FFDE000EDX: 0x00000020
ESI: 0x00000000EDI: 0x00B71848EBP: 0x0022FC38ESP: 0x0022FBF4
EFLAGS: 0x00010202

Stack:
+0000: 0x00824010  0x00000020  0x00823802  0x00000000
+0010: 0x00000000  0x00B71848  0x00000000  0x00823316
+0020: 0x008E2CB0  0x00000000  0x00B71848  0x0022FC04
+0030: 0x0022F81C  0x0022FFB0  0x00825EE4  0x00887F80
+0040: 0xFFFFFFFF  0xFFFFFFFF  0x005389C4  0x00B71848
+0050: 0x00000200  0x00000000  0x00536F96  0x00000000
+0060: 0x00B71848  0x00000200  0x00B7184C  0x005B8450
+0070: 0x00000000  0x008E2C90  0x00B7184C  0x02CC20F8
+0080: 0x00000000  0x00000000  0xFFFFFFFF  0x02940710
+0090: 0x07FFFFFF  0x41544144  0x50414D5C  0x6F6C5C53
+00A0: 0x73697473  0x646E616C  0x2E494C5C  0x20454449
+00B0: 0x016BAC00  0x016B9534  0x00000001  0x0022FCCC
+00C0: 0x03331124  0x016B7740  0x02C8A0E0  0x007F99F0
+00D0: 0x00000000  0x00000001  0x02CC20F8  0x030016E4
+00E0: 0x016B7744  0x00000000  0x00000000  0x00000000
+00F0: 0x00000000  0x03377429  0x00000000  0x02C8A0E0
+0100: 0x0022FFB0  0x03054C4B  0xFFFFFFFF  0x007F9B52
+0110: 0x0306F008  0x00000000  0x00000000  0x00000000
+0120: 0x007F9C52  0x02C8A0E0  0x007F99F0  0x00000000
+0130: 0x007FB203  0x02C8A0E0  0x006D029E  0x00000001

SCM Op: 0x0, L: 0, Dump:
+0000: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+0010: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+0020: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+0030: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+0040: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+0050: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+0060: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+0070: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+0080: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+0090: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+00A0: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+00B0: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+00C0: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00
+00D0: 00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00  00 00 00 00

Game Version: EU 1.0
Poziom: 16
Keth dodano: 14.08.2009 19:03 #12
Przeczytaj ten temat, powinno pomóc.
Poziom: 16
kściuk dodano: 14.08.2009 19:35 #13
J mam także problem z SA MP mam orginalną  wersję SA i dlaczego niemoge wejść na żaden server?. Owszem gdy naciskam conect pojawia się biały ekran poten ikona rockstar games i potem znów biały ekran i załącza się normalna gra. Co jest winą tego że niemoge wejsć na server.Zainstalowałem sampa  0.2x u1. Ale  to chyba nie wina sampa .


Prosze o pomoc tutaj lub na gg 9359901

z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Poziom: 16
Nowy dodano: 14.08.2009 19:38 #14
Czyli format lub reinstal?  ;( :(
Poziom: 16
Terminator3 dodano: 14.08.2009 19:39 #15

kściuk napisał:


J mam także problem z SA MP mam orginalną  wersję SA i dlaczego niemoge wejść na żaden server?. Owszem gdy naciskam conect pojawia się biały ekran poten ikona rockstar games i potem znów biały ekran i załącza się normalna gra. Co jest winą tego że niemoge wejsć na server.Zainstalowałem sampa  0.2x u1. Ale  to chyba nie wina sampa .


Prosze o pomoc tutaj lub na gg 9359901

z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
bo masz wersje v2.00 spatchuj do v1.00 (save nie będą działać) http://forum(...)=21923.0

Nowyyy napisał:


Czyli format lub reinstal?  ;( :(
w tamtym temacie gościu ściągnął cracka i mu działało

Temat zamknięty

Ostatnio na forum

Znajdź nas w sieci



X

Informujemy, że strona www.gta.net.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies . W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.